DET HÄR ÄR BUDCOMPANIETT

Budcompaniett grundades 1986 (AB 1988) och har sedan starten utfört alla slags olika transporter – snabbt, säkert och effektivt.
Vår styrka är god service, hög kvalitet, personlig kontakt, skräddarsydda lösningar och noggrannhet. Hos oss ligger Du som kund alltid i fokus.

Vi är mestadels verksamma i Stockholm och Mälardalen med omnejd men utför även transporter över hela Sverige med egna ekipage och över hela världen med våra tillförlitliga samarbetspartners.

För oss är olika typer av transporter inga problem, och vi är snabbt på plats tack vare vårt perfekta läge i Årsta, med direkt åtkomst till Stockholms stora transportleder.

Våra fordon består av allt från cykel- & mc bud, skåpbilar med eller utan kyla/ värme upp till tunga lastbilar och lastbilar med släp. Läs mer under ”våra fordon” eller klicka här.

Testa oss, du kommer inte att bli besviken!


TEKNIK I FRAMKANT
Med hjälp av modern teknik kan vi hantera fler transporter med samma antal fordon samt minimera antalet tommil. Varje transportenhet är utrustad med kommunikationsradio för att på ett smidigt sätt kommunicera med trafikledning samt gps-enhet för att vi alltid skall ha koll på var just Din försändelse befinner sig. Genom att alla bilar är utrustad med en fordonsdator med GPS-funktion kan vi styra uppdragen direkt till bilen. Ett nytt uppdrag kommer upp i förarens handenhet, som accepterar, avrapporterar och tar kvittens direkt via handenheten. Kvittensen blir efter några sekunder synlig i våra system med exakt klockslag för leverans, vilket ytterligare bidrar till att du kan känna dig helt säker med att vi vet var ditt paket befinner sig, och efter leverans – vem som tagit emot det! Kunder kan även kostnadsfritt lägga upp ett eget webkonto hos oss, där man kan följa sina transporter och förarens rapporteringar samt få ut information och statistik om utförda uppdrag.

Kontakta ossBoka bud idag!
 
EGEN TERMINAL
Från vår terminal i Årsta distribuerar vi styckegods från hela Sverige inom postnummerområde 10-19 – snabbt och smidigt! På terminalen arbetar en nattlastare samt 3 teamledare som kontrollerar att bilarna lastas väl, ser över turerna och ombesörjer att allt gods går iväg enligt order. Vi tar hand om ca 1300 sändningar om dagen. Nytt datasystem ger våra kunder full koll. Vårt nya datasystem ger en effektivare, säkrare och papperslös hantering. Godset ankomstskannas när det kommer till vår terminal och läggs in i systemet. Därefter kan våra kunder följa godset via sin inloggning på hemsidan. När kunden tar emot leveransen sker det genom Sign-On-Glass, dvs underskriften sker direkt på chaufförens handdator.

Kontakta ossBoka bud idag!
 
VÅR PERSONAL
För närvarande är vi 90 anställda och ca 25 egenåkare som arbetar med olika uppgifter. Det är en blandning av äldre erfarna medarbetare och unga entusiaster. Innepersonalen består av ordermottagare, trafikledare och orderplockare. De lär känna våra kunder väl genom täta kontakter. Trafikledarna har en viktig roll då de dirigerar alla order direkt till våra transportbilar samt samplanerar körningarna. Våra chaufförer är kompetenta och handplockade. Många av dem har varit med oss sedan starten.
MILJÖ OCH KVALITÉ
Budcompaniett AB ska i sin verksamhet arbeta för ett så miljövänligt samhälle som möjligt genom att effektivisera alla resurser och enheter. Vi vill bevara en ren miljö och arbetar i enlighet med ISO 14001 & 9001.

 • Produktion

  Vår produktion ska utvecklas så att miljöpåverkan blir minimal.

 • Miljöaspekter

  Vi ska genom kunskap och engagemang alltid väga in olika miljöaspekter i situationer som rör arbetet.

 • Poilicy

  Vi ska genom vår policy även informera våra underleverantörer.

 • Miljöarbete

  Vi ska ständigt försöka att förbättra vårt miljöarbete.

 • Teknik

  Vi ska alltid ligga långt fram inom tekniken så att vi vet var våra bilar är, på bästa sätt samplanera körningarna, använda rätt fordonstyp och närmaste fordon för uppdraget.

 • EURO 6 - Motorer

  Vi ska alltid ha en modern och väl underhållen fordonsflotta, eftersom moderna motorer bidrar till mindre skadliga utsläpp. Detta bland annat att vi under 2013 börjar använda det senaste inom dieseldrivna motorer – EURO 6.

VISIONEN
Att utveckla en verksamhet som är unik i sin bransch – det självklara valet för kunden som är beroende av kvalitet.

En förebild för andra i branschen (och omtalat utanför sin egen bransch) avseende lönsamhet, medarbetarengagemang, laganda och resurseffektiva processer. Sedan 2009 har vi tagit många steg framåt, och jag följer fortfarande utvecklingen av Budcompaniett på nära håll och med stor förväntan.”

– Robert Kessiakoff, LEAN Concepts

Image
FISKHALLSVÄGEN 18, 120 44 ÅRSTA
08 648 88 90
ORDER@BUDCOMPANIETT.SE